Livrare

Livrarea se face prin curier rapid in Romania: Livrarea se face de regula in 3-4 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, dar in unele cazuri acest termen se poate prelungi pana la 7 zile. Livrarea se face prin partenerul nostru DPD Romania.

Costurile de livrare variaza in functie de zonele si greutatea coletului astfel:

Pentru comenzi in Bucuresti: ~ 18.75 RON.

Pentru comenzi  in tara in aria de acoperire DPD * : ~18.75 RON. 

DPD va efectua implicit doua incercari de livrare, in zile lucratoare consecutive. In cazul in care destinatarul nu este gasit la destinatie, la ultima încercare de livrare, DPD va lasa un aviz ce contine detalii despre: numarul documentului de transport, data avizarii destinatarului, perioada de pastrare a trimiterii postale la dispozitia destinatarului, precum si denumirea, adresa si programul de lucru cu publicul al punctului de contact de la care poate fi ridicata trimiterea postala,

In cazul comenzilor plasate in perioadele aglomerate ale sarbatorilor, a campaniilor de "Black Friday" si uneori din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se poate prelungi la 4-5 zile lucratoare. Nu se preiau colete sambata si duminica de catre curieri. 

Sunt situatii in care firmele de curierat sunt vinovate pentru neexecutarea obligatiilor lor contractuale de livrare in 24-48 ore datorita unor evenimente de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat." (defectare masina, accidente, sosele blocate, greva...etc).